Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το STALKER 2 θα "τρέχει" στα 30 fps στο Xbox Series S

Σε συνέντευξή τους στο Windows Central, οι developers του STALKER 2: Heart of Chornobyl αποκάλυψαν ότι το παιχνίδι θα «κολλήσει» στα 30 fps στο Xbox Series S κατά την κυκλοφορία. Στο Series X, το παιχνίδι τρέχει στα 60 fps, αν και κάποιες φορές πέφτει στα 55 fps. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κατάφεραν να φτάσουν τα 60 fps για το Series S, αλλά η σταθερότητα δεν ήταν αντίστοιχη με αυτή του Series X. Παρόλα αυτά, η GSC εξετάζει την εισαγωγή ενός performance mode για το Xbox Series S, ώστε να το φέρει στα 60 FPS, και πιστεύουν ότι «είναι εφικτό».

Αρχικά, οι developers θεωρούσαν ότι θα ήταν «αδύνατο» να κυκλοφορήσει το Stalker 2 για το Xbox Series S, λόγω των μηχανισμών του παιχνιδιού και της «τεράστιας ποσότητας δεδομένων». Ωστόσο, μετά την έναρξη της διαδικασίας βελτιστοποίησης, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του Unreal Engine για streaming πληροφοριών και εκμεταλλευόμενοι «κάθε MegaByte από κάθε κομμάτι του συστήματος», τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν.


Οι developers πρόσθεσαν ότι, αφού βελτιστοποίησαν το Stalker 2 για το Xbox Series S, πιστεύουν πως οποιοδήποτε παιχνίδι μπορεί να φτάσει τα όρια μνήμης της πλατφόρμας. Παράλληλα, κατανοούν ότι όχι όλοι οι developers διαθέτουν τον χρόνο και τους πόρους για να κάνουν τέτοια βελτιστοποίηση. Ωστόσο, οι προσπάθειες βελτιστοποίησης της GSC βοήθησαν επίσης και την έκδοση για PC, «κάνοντάς την πολύ πιο αποδοτική». Λόγω αυτής της δουλειάς, το Stalker 2 έχει «αρκετά χαμηλές ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για ένα σύγχρονο παιχνίδι». Το παιχνίδι θα είναι και αρκετά μεγάλο αφού οποίος θέλει να το ολοκληρώσει πλήρως θα χρειαστεί κοντά στις 100 ώρες.

Το Stalker 2 Hearts of Chornobyl θα κυκλοφορήσει 20 Νοεμβρίου για PC και Xbox Series X, Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*