Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το SKATE μπαίνει επιτέλους σε early access το 2025!

*
ΕΑ και Full Circle ανακοίνωσαν ότι το SKATE θα κυκλοφορήσει επιτέλους σε μορφή early access το 2025! Η ομάδα ανάπτυξης μοιράστηκε με το κοινό την πληροφορία, χωρίς να πει κάτι παραπάνω για τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες και προς το παρόν θα κρατήσουμε αυτά που ξέραμε, δηλαδή τα τωρινά συστήματα και το PC.

Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσβαση στην Early Access θα πρέπει να εγγραφούν στο SKATE Insider, κάνοντας click εδώ. «Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα υποδέχτηκε χιλιάδες ανεξάρτητους playtesters στην πόλη San Vansterdam για την PC έκδοση, ενώ το console playtesting θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα, μέσα στο 2024», ανέφερε η ΕΑ. Το SKATE ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020 και έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό.


Πρόκειται για το πρώτο game της Full Circle, μιας ομάδας που «τρέχει» ο πρώην επικεφαλής του Xbox Live, Daniel McCulloch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*