Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Silent Hill 2 επιβραβεύει όσους θέλουν να φύγουν από την πόλη

*
Το remake του Silent Hill 2 επιβραβεύει όσους θέλουν να αποφύγουν την περιπέτεια. Στην αρχή του παιχνιδιού, ο πρωταγωνιστής James βρίσκεται σε ένα παρατηρητήριο από όπου έχει «πιάτο» το Silent Hill. Κανονικά θα πρέπει να κατέβει τις σκάλες για να κατευθυνθεί στην πόλη, όπου θα διαδραματιστούν τα γεγονότα. Όμως, οι παίκτες έχουν την επιλογή να στρίψουν δεξιά και να φύγουν από το Silent Hill περπατώντας σε έναν δρόμο που οδηγεί στην αντίθετη κατεύθυνση. Αν το κάνουν, ο James θα πέσει σε κάτι σαν αόρατο τοίχο και θα επιστρέψει, αναγκασμένος να ζήσει τον τρόμο στο Silent Hill. Όμως, ο παίκτης αποκτά ένα PlayStation Trophy, με τίτλο «No Turning Back Now» και την περιγραφή “Try to leave Silent Hill in the Observation Deck area”.

Υπομονή, λίγες ώρες έμειναν, το remake του Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2024, για PS5 και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*