Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sigma Star Saga του Game Boy Advance έρχεται σε μοντέρνες κονσόλες και PC

*
H WayForward θα κυκλοφορήσει το shoot ’em up RPG Sigma Star Saga σε σύγχρονες κονσόλες και PC εντός του 2025. Οι νέες αυτές εκδόσεις θα βασίζονται στην Carbon Engine της Limited Run Games και το επόμενο διάστημα αναμένεται να μάθουμε για ποιες ακριβώς πλατφόρμες προορίζεται ο τίτλος. Το Sigma Star Saga πρωτοκυκλοφόρησε για το Game Boy Advance στις 16 Αυγούστου 2005.

Πρωταγωνιστής είναι ο πιλότος της Allied Earth Federation, Ian Recker, ο οποίος θα προσπαθήσει να διεισδύσει στην εξωγήινη Krill Empire ως διπλός πράκτορας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Για να το καταφέρει, ο Recker θα πρέπει να συνεργαστεί τόσο με τους ανθρώπους, όσο και με τους Krill, εξερευνώντας έξι πλανήτες, έχοντας στη διάθεσή του μια μεγάλη γκάμα εργαλείων και ικανοτήτων που εμπλουτίζονται συνεχώς. Η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές και έχει πολλαπλά τέλη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*