Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το showcase για το Dragon Ball: Sparking! ZERO αποκαλύπτει νέα game modes και local multiplayer battling (trailer)

H Bandai Namco και η Spike Chinsoft κυκλοφόρησαν νέο gameplay showcase video για το Dragon Ball: Sparking! ZERO παρουσιάζοντας τα game modes “Episode Battle” και “Custom Battle” όπως και την εισαγωγή του split-screen multiplayer battling.

Στο Custom Battle, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δούνε original scenes κατά τη διάρκεια της μάχης καθώς τα Bonus Battles. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία προσθέτοντας τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν ενώ στο Local Multiplayer Battling, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι με τους φίλους και την οικογένειας σας.


Το Dragon Ball: Sparking! ZERO αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*