Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το sequel του Cyberpunk 2077 θα έχει το πιο ρεαλιστικό σύστημα πλήθους

*
Σύμφωνα με τα όσα φαίνονται, το sequel του Cyberpunk 2077 θα διαδραματίζεται σε έναν εξαιρετικά ρεαλιστικό κόσμο, όπου το πλήθος θα είναι όσο πιο αληθινό γίνεται. Κάτι τέτοιο μαρτυρά νέα αγγελία που εντοπίστηκε από ιστοσελίδες και αναφέρει πως υπάρχουν διάφορες αγγελίες στη CD Projekt RED που ζητούν κόσμο για να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι.

Η περιγραφή κάποιων από αυτές αναφέρει πως αναζητείται προσωπικό να δουλέψει στο πιο εξελιγμένο σύστημα πλήθους για το επόμενο Cyberpunk, με έμφαση στο ρεαλισμό και στις αντιδράσεις των NPCs.


Το κοινό έχει ήδη αρχίσει να σχολιάσει στα social media και στο reddit τι περιμένει από αυτήν την εξέλιξη και μένει να δούμε τι θα έχει η νέα πόλη ή η βελτίωση της Night City για το επόμενο μέρος της σειράς. Πληροφορίες, πάντως, για το εν λόγω game δεν υπάρχουν προς το παρόν και το game έχει αυτή τη στιγμή την κωδική ονομασία Project Orion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*