Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το RetroArch έφτασε στο iPhone και το iOS App Store

*
Ο χαμός με τους emulators στο iPhone και το iOS App Store συνεχίζεται και αυτή τη φορά παίρνει σειρά το multisystem emulation RetroArch. Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα υποστηρίζει τα NEC PC Engine, Nintendo DS, Game Boy Advance, Virtual Boy, Neo Geo Pocket και PSP και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις πλατφόρμες του στην σελίδα περιγραφής του προϊόντος στο App Store ή με ένα click εδώ.

Το RetroArch front end υποδέχεται emulator cores, οπότε για να παίξετε ένα game θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις. Η εφαρμογή υποστηρίζει ακόμη online gameplay, remapping πλήκτρων ανά emulator ή και ανά game, fast forward και rewind, αλλά και gyro control. Για να εγκαταστήσετε το RetroArch χρειάζεστε iOS/iPadOS 14.2 ή ακόμη και το Apple Vision Pro. Προς το παρόν, το περιβάλλον δεν είναι διαθέσιμο natively για το macOS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*