Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 Pro ίσως έρθει με SSD 2ΤΒ, όπως «αποκαλύπτει» γνωστός insider (video)

Το PlayStation 5 Pro ίσως έρθει με 2TB αποθηκευτικού χώρου, σύμφωνα με φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του Broken Silicon podcast, ο Moore's Law is Dead αποκάλυψε ότι έχει δει ένα PS5 Pro devkit και επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία περί των 2TB. Δεν αποκλείεται η Sony να αποφασίσει να κυκλοφορήσει την κονσόλα με μικρότερο SSD, όμως το γεγονός ότι ένα από τα μοντέλα του Xbox Series X έρχεται με 2TB, ίσως κάνει επιβεβλημένη μια παρόμοια απόφαση για το PS5 Pro.

Επίσης, το PlayStation 5 Pro θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μια κονσόλα που δεν θα παράγει θόρυβο. Σύμφωνα πάντοτε με τον Moore's Law is Dead, το devkit χρησιμοποιεί την ίδιου τύπου παροχή ρεύματος με το βασικό μοντέλο, οπότε η Sony δεν θα επιχειρήσει να ωθήσει το σύστημα στα όριά του. Αυτό συμβαδίζει με τις πληροφορίες για αύξηση των transistors σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, οπότε το σύστημα θα είναι αθόρυβο, χωρίς πολύ υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*