Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 είναι ήδη η πλέον εμπορικά επιτυχημένη κονσόλα της Sony

*
Το PlayStation 5 είναι η πλέον επιτυχημένη κονσόλα της Sony όλων των εποχών. Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του Business Segment Meeting 2024 της Sony, οι πωλήσεις της έχουν ξεπεράσει τα $106 δισεκατομμύρια, με λειτουργικά έσοδα της τάξης των $10 δισ. νούμερα που το κάνουν το πλέον επιτυχημένο PlayStation όλων των εποχών.

Η μόνη κονσόλα που βρίσκεται πολύ κοντά είναι το PS4. Ως το λανσάρισμα του PS5, το PS4 είχε πωλήσεις $107 δισ. και λειτουργικά έσοδα $9 δισ. ξεπερνώντας τα PlayStation, PS2 και PS3 κατά περίπου $36 δισ. όσον αφορά τον τομέα των πωλήσεων. Σημειώνεται πως, τότε, το PS4 βρισκόταν ήδη επτά χρόνια στην αγορά, ενώ το PS5 έχει κλείσει 3,5 έτη, άρα μιλάμε για ένα άνευ προηγουμένου επίτευγμα, με δεδομένο το ότι η διαθεσιμότητα της κονσόλας ομαλοποιήθηκε περισσότερα από 2 χρόνια μετά το λανσάρισμά της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*