Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο της νέο IP εδώ και πάνω από 20 χρόνια ετοιμάζει η Sony Santa Monica

*
Η Sony Santa Monica, δημιουργός του God of War αναπτύσσει το πρώτο της νέο IP εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Όπως εντόπισε ένας χρήστης του ResetEra, το studio αναφέρει ότι τη στιγμή αυτή εργάζεται για τη δημιουργία των χαρακτήρων του νέου του IP.

Στο τμήμα “About”, στο προφίλ της εταιρείας στο LinkedIn, ένας developer που έχει υπό την επίβλεψή του την ανάπτυξη χαρακτήρων δηλώνει ενθουσιασμένος που επέστρεψε στη Santa Monica μετά από ένα μικρό διάλειμμα για να εργαστεί στο Unknown Worlds της Striking Distance.


"Η Santa Monica Studios μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω ως character supervisor, έχοντας την ευθύνη για ολόκληρο το Character Development pipeline, του νέου τους IP, οπότε εδώ είμαι, ενθουσιασμένος που επιστρέφω, δουλεύοντας ξανά με την ομάδα, δημιουργώντας μαζί τους χαρακτήρες των video games”, είπε ο developer. Εννοείται πως δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικά με το νέο IP. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*