Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pornhub αποκάλυψε τα δημοφιλέστερα video games, κονσόλες και χαρακτήρες για το 2023

*
Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και όπως συνηθίζει, το Pornhub δημοσίευσε τα σταστιστικά που αφορούν το τι αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες του. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν και πληροφορίες για τα πιο δημοφιλή video games, χαρακτήρες και κονσόλες.

Από πλευράς χαρακτήρων στην κορυφή των αναζητήσεων βρίσκονται η Chun-Li της σειράς Street Fighter με τη μορφή που έχει στο Fortnite, η Tifa από το Final Fantasy VII και η D.VA του Overwatch. Προσωπικότητες που αξίζεις επίσης να αναφερθούν είναι η Lady Dimitrescu, ο Sonic the Hedgehog και ο Mario, στην πέμπτη, έκτη και όγδοη θέση αντίστοιχα. Ακόμα, στη λίστα βρίσκεται και η Freya από το God of War.




Στον τομέα των κονσολών, το PS4 (41,6%) και το PS5 (40,1%) με σύνολο 81,7% σίγουρα "κλέβουν την παράσταση" από το Xbox που περιορίζεται στο 16,7%.



Τέλος, στις αναζητήσεις για video games, αν και με πολλαπλά GOTY, το Baldur's Gate 3 είναι αρκετά χαμηλά στη λίστα, στην κορυφή τη οποίας έχουν κάνει κατάληψη το Fortnite, το Overwatch και το Minecraft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*