Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PlayStation Store μαρτύρησε την έκδοση του Red Dead Redemption για το PC

*
Οι φήμες για το Red Dead Redemption και την κυκλοφορία του στο PC υπάρχουν εδώ και καιρό και φαίνεται πως έχουμε επιβεβαίωση μέσω… PlayStation Store. Όπως εντόπισαν χρήστες του διαδικτύου, η περιγραφή του τίτλου στο PlayStation Store άλλαξε και αναφέρει στην αρχή της «ζήστε μια επική δυτική περιπέτεια που καθόρισε μια γενιά – τώρα για πρώτη φορά στο PC».

Στη συνέχεια, η περιγραφή αναφέρεται στο ίδιο το game, τονίζοντας πως οι παίκτες θα ζήσουν την ιστορία του John Marston στην Δυτική Αμερική και το Μεξικό, σε έναν αγώνα να θάψει το παρελθόν του. Το παιχνίδι αποτελεί prequel του θρυλικού Red Dead Redemption 2 του 2018 και περιλαμβάνει εκτός από το βασικό game και το Undead Nightmare, ένα story mode που μετατρέπει τον κόσμο του τίτλου σε ένα σύμπαν γεμάτο απέθαντους.


Η έκδοση του PC θα περιλαμβάνει και όλες τις αναβαθμίσεις που έγιναν το 2023 για τις κονσόλες και θα υποστηρίζει μεγαλύτερες αναλύσεις και frame rates, πολλαπλές οθόνες και άλλα περιφερειακά, καθώς και spatial surround sound.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*