Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PlayStation ελπίζει να προσελκύσει PC gamers στο PS5 μέσω των single player games

*
Η Sony Interactive Entertainment (SIE) ελπίζει ότι θα προσελκύσει PC gamers στο PS5 συνεχίζοντας να κυκλοφορεί τα σημαντικά της παιχνίδια πρώτα σε κονσόλες. Παρά το γεγονός ότι τα live service games της εταιρείας θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα σε PS5 και PC, οι κάτοχοι κονσόλών θα συνεχίσουν να έχουν πρώτοι πρόσβαση στα single player games του PlayStation.

Καθυστερώντας την κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man 2 και του God of War Ragnarök σε υπολογιστές, η Sony ελπίζει να προσελκύσει παίκτες που έχουν ασχοληθεί με τους προκατόχους τους για να κάνουν το άλμα στο PS5 ώστε να τα ζήσουν νωρίτερα.


"Πράγματι, φέρνουμε τους τίτλους μας στην πλατφόρμα των υπολογιστών και έχουμε μια διπλή προσέγγιση εδώ", δήλωσε ο σημερινός επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst. "Από την πλευρά των live services, κυκλοφορούμε τους τίτλους μας ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα σε PlayStation 5 και PC".

"Αλλά με τους σημαντικούς τίτλους μας, τους τίτλους μας για single player ή αφηγηματικούς τίτλους που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά αυτού που έχουν προσφέρει τα PlayStation Studios τα τελευταία χρόνια της ιστορίας μας, ακολουθούμε μια πιο στρατηγική προσέγγιση και παρουσιάζουμε τα μεγάλα franchises μας σε νέο κοινό και βρίσκουμε νέο κοινό που δυνητικά θα ενδιαφέρεται πολύ να παίξει, για παράδειγμα, sequels στην πλατφόρμα του PlayStation.

"Έχουμε μεγάλες ελπίδες ότι θα μπορέσουμε πραγματικά να φέρουμε νέους παίκτες στο PlayStation".

"Στην πραγματικότητα, το ίδιο ισχύει για τη δουλειά που κάνουμε με την επέκταση των εξαιρετικών μας franchises σε άλλα μέσα, όπως τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, για παράδειγμα, όπως έχετε δει με το The Last of Us στο HBO ή το Gran Turismo την ταινία, που επίσης έχουν προσελκύσει νέους παίκτες".



Ο Hideaki Nishino, ο οποίος είναι επικεφαλής του Platform Experience Group του PlayStation πρόσθεσε: "Η κονσόλα είναι μια στοίβα τεχνολογίας που αναπτύσσουμε από κάτω προς τα πάνω, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε μια πολύ, πολύ καλή εξαιρετική εμπειρία. Η αξία της κονσόλας θα συνεχίσει να υπάρχει και η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να τη βελτιστοποιούμε".

"Φυσικά κάποιοι πελάτες θα μετακινηθούν από υπολογιστή σε κονσόλα. Οι πελάτες που επικεντρώνονται στον υπολογιστή, αν βρουν αξία, τότε θα πάνε στην κονσόλα, οπότε αντί για κανιβαλισμό, νομίζω ότι αυτή είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*