Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pathologic 3 ανακοινώθηκε για PS5, Xbox Series X\S και PC (trailer)

Η HypeTrain Digital και η Ice-Pick Lodge ανακοίνωσαν το survival horror game Pathologic 3 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC (Steam). Θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2025.

Το Pathologic 3 θα επεκτείνει τις αρχικές έννοιες της σειράς, θα εισαγάγει έναν νέο μηχανισμό gameplay με ταξίδι στο χρόνο και θα προσφέρει μια νέα προοπτική σε μια γνωστή ιστορία τόσο για τους βετεράνους παίκτες όσο και για τους νεοεισερχόμενους.


"Φτιάχνουμε ένα παιχνίδι για το πώς ένα άτομο αναπτύσσει το μυαλό του για να μάθει πώς να δουλεύει με πράγματα που προηγουμένως δεν μπορούσε ή δεν ήξερε πώς να παρατηρήσει", δήλωσε ο Nikolay Dybowski της Ice-Pick Lodge σε δελτίο τύπου. "Στόχος μας είναι να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό για τον παίκτη".

Στο Pathologic 3, οι παίκτες βρίσκονται και πάλι σε μια μικρή, απομακρυσμένη πόλη που έχει καταληφθεί από μια μυστηριώδη και θανατηφόρα ασθένεια. Αυτή τη φορά, όμως, θα μπουν στη θέση του The Bachelor, ενός γιατρού της πόλης που φημίζεται για τον αδυσώπητο αγώνα του κατά του θανάτου. Προσκεκλημένος στην πόλη από τον αποθανόντα πλέον Isidor Burakh, ο The Bachelor πρέπει να περιηγηθεί στο μυστήριο που ξετυλίγεται, προσπαθώντας όχι μόνο να σώσει την πόλη αλλά και να νικήσει τον ίδιο τον θάνατο.

Για πρώτη φορά στη σειρά Pathologic, το Pathologic 3 εισάγει έναν νέο μηχανισμό ταξιδιού στο χρόνο που επιτρέπει στους παίκτες να επανεξετάσουν βασικά γεγονότα και να τα αλλάξουν προς όφελός τους. Ενώ ο παίκτης εξακολουθεί να έχει μόνο 12 ημέρες για να σώσει την πόλη, αυτός ο καινοτόμος μηχανισμός του δίνει την ελευθερία να εξερευνήσει και να επηρεάσει τα γεγονότα με τρόπους που αναδιαμορφώνουν την εξελισσόμενη αφήγηση.

Μπείτε στο ρόλο του Bachelor - ενός γιατρού της πόλης που φημίζεται για την καταπολέμηση του ίδιου του θανάτου, επιφορτισμένος με την αποκάλυψη ενός ιστού σκοτεινών μυστικών, ενώ μάχεται ενάντια σε μια αδυσώπητη επιδημία.

Doctor, Do No Harm - Βυθιστείτε στο ρόλο του γιατρού. Διαγνώστε και θεραπεύστε ασθενείς βάσει εξετάσεων. Χρησιμοποιήστε μικροσκόπιο και ερευνήστε παθογόνους μικροοργανισμούς για να αναπτύξετε θεραπείες και να σώσετε τους ασθενείς σας. Καταπολεμήστε την επιδημία εφαρμόζοντας καραντίνες και αναπτύσσοντας περιπολίες για να περιορίσετε την εξάπλωση της ασθένειας.

Master Time Travel - Χειριστείτε το χρόνο για να αλλάξετε τα γεγονότα και να ξεκλειδώσετε νέα αποτελέσματα.

Ένας σκοτεινός, σουρεαλιστικός κόσμος - Εξερευνήστε μια παρακμάζουσα πόλη στα πρόθυρα της κατάρρευσης, όπου κάθε επιλογή έχει βαρύτητα και η εμπιστοσύνη είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.
Στοιχειωτική ατμόσφαιρα - Γνωρίστε τον ανατριχιαστικό, καθηλωτικό κόσμο που έκανε το Pathologic λατρεμένη επιτυχία, ενισχυμένο με νέα επίπεδα αφηγηματικής πολυπλοκότητας και ανατριχιαστικά, ανησυχητικά γραφικά.

"Αυτή τη στιγμή, το πιο πιεστικό ζήτημα για μένα φαίνεται να είναι να επανεξετάσουμε τη συνήθη αντίληψή μας για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας - πώς να το χρησιμοποιούμε χωρίς να μπλέκουμε σε μπελάδες ή να χάνουμε τον εαυτό μας", δήλωσε ο Dybowski. "Γι' αυτό θέλω να δημιουργήσω gameplay που αγγίζει αυτό το θέμα. Ο Bachelor βλέπει τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο με διάνοια".

Ο Dybowski μίλησε επίσης για το νέο μηχανισμό του ταξιδιού στο χρόνο.

"Μπορούμε να περιγράψουμε την έννοια αυτού του μηχανισμού ως σουρεαλιστική διαχείριση χρόνου", δήλωσε ο Dybowski. "Στόχος μας είναι να δώσουμε στον παίκτη την αίσθηση ότι ο χρόνος είναι πιο πολύπλοκος από ό,τι συνήθως τον αντιλαμβανόμαστε -ως μια γραμμική διαδρομή. Θέλουμε να δείξουμε στον παίκτη τη δυνατότητα ύπαρξης σε έναν κόσμο που είναι αποσυναρμολογημένος και λειτουργεί με έναν τρόπο αρκετά διαφορετικό από αυτόν που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε".

Παρακολουθήστε το τρέιλερ της ανακοίνωσης παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*