Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Το Nintendo Switch 2 θα υποστηρίζει backwards compatibility», σύμφωνα με γνωστό insider

*
Λέγεται ότι η επόμενη κονσόλα της Nintendo θα έρθει με υποστήριξη για backwards compatibility. Αυτό αναφέρει ο industry insider Nate the Hate, απαντώντας σε thread στο Reddit σχετικά με το κατά πόσο το Nintendo Switch 2 έχει μπει σε φάση μαζικής παραγωγής. “Θα έχει υποστήριξη για backwards compatibility”, είπε ο Nate the Hate.

Πριν λίγους μήνες, η Mobapad, εταιρεία που κατασκευάζει περιφερειακά για το Nintendo Switch είχε δηλώσει πως η επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας θα είναι backwards compatible τοσο με φυσικές όσο και για ψηφιακές εκδόσεις παιχνιδιών.


Αναμένουμε το πότε θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Nintendo Switch. Πρόσφατα, γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στο X ότι τα πρώτα νέα σχετικά με το επερχόμενο hardware θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσα στον Σεπτέμβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*