Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch 2 ίσως είναι σχεδόν ισάξιο με το Steam Deck (video)

*
Το Nintendo Switch 2 πιθανό να είναι σχεδόν ισάξιο με το Steam Deck, όμως κάποιοι περιορισμοί στο software ίσως επηρεάσουν τις επιδόσεις του συστήματος.

Σχολιάζοντας τις διαρροές που αφορούν τις τεχνικές προδιαγραφές της κονσόλας κατά τη διάρκεια του Broken Silicon podcast του Moore's Law is Dead, ο Matthew Cassells της Alderon Games παρείχε τη δική του άποψη για το επερχόμενο σύστημα. Παρά το γεγνός ότι οι προδιαγραφές του θα φέρουν τις επιδόσεις του στο ίδιο επίπεδο με αυτές του Steam Deck, η πιο αδύναμη CPU του Switch 2 ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και το ίδιο πιθανό να συμβεί με ορισμένες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το software. Αυτό ενδέχεται να προέλθει από τις δικλείδες ασφαλείες που θα επιλέξει η Nintendo οι οποίες θέτουν μια σειρά από σοβαρούς περιορισμούς.


Κάτι που επίσης παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι οι επιπλέον περιορισμοί που μπορεί να έχει το Nintendo Switch 2. Για παράδειγμα το υφιστάμενο σύστημα δεν μπορεί να αποθηκεύσει πολλά δεδομένα προκειμένου να αποτραπεί η φθορά του flash storage, κάτι που είναι σιβαρός περιορισμός για ορισμένα παιχνίδια. Επίσης, η τωρινή κονσόλα δεν επιτρέπει τα patches να είναι μεγαλύτερα από ένα συγκεκριμένο μέγεθος, κάτι που επίσης ίσως θέσει επιπλέον περιορισμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*