Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix ετοιμάζει πάνω από 10 games in-house

*
Το Netflix συνεχίζει να δίνει έμφαση στα games και φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη αρκετά νέα παιχνίδια. Ο επικεφαλής του τμήματος gaming, Mike Verdu, αποκάλυψε πως η γνωστή πλατφόρμα ροής έχει πάνω από 10 παιχνίδια σε ανάπτυξη από τις εσωτερικές της ομάδες.

Το Netflix έχει ιδρύσει τα δικά του game studios σε Ελσίνκι και Καλιφόρνια από το 2022, ενώ εξαγόρασε και τις Night School Studio (Oxenfree) και Spry Fox (Cozy Grove). Τα -συνολικά- 6 studios εργάζονται σε πάνω από 10 games, ενώ το Netflix έχει συνολικά 90 games σε ανάπτυξη από όλες τα ομάδες που συνεργάζεται (υπολογίζοντας και εξωτερικούς developers).


Ο Verdu ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη και για το γεγονός ότι μικρό ποσοστό των συνδρομητών του Netflix δείχνει να ασχολείται με τα games που προσφέρει και απάντησε πως «είμαστε ικανοποιημένοι από το πως πάνε τα πράγματα μέχρι στιγμής. Δεν βάζουμε μεγάλα στοιχήματα και έχουμε υπομονή».

Η πλατφόρμα αναφέρει στο site της ότι μέχρι τα τέλη της χρονιάς θα έχει 86 games για τους συνδρομητές της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*