Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix έβαλε λουκέτο στο studio του που είχε ως επικεφαλής τον γνωστό από το Halo, Joseph Staten

*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Netflix έβαλε λουκέτο σε ένα από τα studios του στη Νότια Καλιφόρνια, το οποίοι ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει ένα AAA game. Γνωστό και ως 'Blue', ήταν ένα από τα studios που ίδρυσε το Netflix στο πλαίσιο της επέκτασή του στη βιομηχανία των video games. Ένα από τα στελέχη τους ήταν ο Joseph Staten, creative lead της σειράς Halo επί πολλά χρόνια. Στο πλευρό του βρίσκονταν ο εκτελεστικός παραγωγός του Overwatch, Chacko Sonny και ο art director Rafael Grassetti που είχε κάνει καριέρα και στη Sony Santa Monica (God of War).

Το studio σταμάτησε να λειτουργεί μέσα στον Οκτώβριο και σύμφωνα με το Game File, ετοίμαζε ένα μεγάλου προϋπολογισμού strategy game για πολλαπλές συσκευές, που θα ωθούσε τα όρια της εστίασης του Netflix σε φορητές συσκευές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*