Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο DLC του DayZ FROSTLINE είναι διαθέσιμο μαζί με ένα μεγάλο update (video)

Οι παίκτες του DayZ μπορούν πλέον να εξερευνήσουν το Sakhal, τη νεότερη περιοχή του παιχνιδιού και του Frostline DLC. Νωρίτερα σήμερα, το παιχνίδι βγήκε offline ώστε να εφαρμοστεί η ενημέρωση, και ήταν μια μεγάλη αναβάθμιση. Με ένα τρομακτικά μεγάλο patch note , η Bohemia έχει προσαρμόσει, τροποποιήσει και προσθέσει τόσο πολύ περιεχόμενο μέσα και γύρω από το DayZ.

Ο νέος χειμερινός χάρτης του DayZ, που ονομάζεται Sakhal, καλύπτει μια τεράστια έκταση 83 km². Με αυτόν τον χάρτη έρχεται μια νέα πρόκληση, καθώς οι ψυχρές καιρικές συνθήκες εισάγουν ένα πολύ πιο σκληρό σύνολο μηχανισμών επιβίωσης. Αν δεν είσαι προσεκτικός, θα υποκύψεις στον πάγο και το χιόνι καθώς προσπαθείς να περιηγηθείς σε αυτόν τον αχανή κόσμο.


Εκτός από τον γιγαντιαίο χάρτη, η Bohemia έχει προσθέσει τεράστια ποσότητα περιεχομένου στο DayZ, το οποίο είναι πλέον σχεδόν 12 ετών.

Προστέθηκαν νέα ζώα, μαζί με ενημερωμένους μηχανισμούς ψαρέματος, νέες ασθένειες και μια μεγάλη ποικιλία νέων καλλωπιστικών αντικειμένων. Για να διευκολυνθεί η κίνηση στο τοπίο,προστέθηκε ένα νέο σκάφος, ενώ οι παίκτες μπορούν πλέον να εξοπλίσουν ένα ice axe για να αποκρούσουν εχθρούς και να διασχίσουν το αφιλόξενο νέο περιβάλλον.

Η Bohemia δίνει κάποιες συμβουλές για το νέο DLC:

Χρησιμοποιήστε την επιλογή του Steam client για να επαληθεύσετε την ακεραιότητα της μνήμης cache, ώστε να αποφύγετε τυχόν corrupted data μετά τη λήψη του νέου update .

Ακόμα κάντε de-fragmenting του σκληρού δίσκου (HDD) μετά τη λήψη μεγάλων ενημερώσεων για να βελτιώσεις την απόδοσή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*