Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το narrative cooking game Venba θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

*
Το Venba θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One το Καλοκαίρι του 2023, μαζί με τις αντίστοιχες εκδόσεις για Nintendo Switch και PC (Steam), που έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως έκανε γνωστό η ομάδα ανάπτυξης, Visai Games. Επιπλέον, θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass. Σημειώνεται πως το αρχικό πλάνο του studio προέβλεπε ότι ο τίτλος θα γινόταν διαθέσιμος μέσα στην Άνοιξη.

Το Venba είναι ένα narrative cooking game, με πρωταγωνίστρια μια μητέρα από την Ινδία, που μεταναστεύει με την οικογένειά της στον Καναδά στα τέλη της δεκαετίας του '80. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρέψουν διάφορα φαγητά χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές και παράλληλα θα βιώσουν μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια, την αγάπη, την απώλεια και πολλά άλλα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*