Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το My Time at Evershine θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Nintendo Switch 2 (trailer)

Η Pathea Games ανακοίνωσε το My Time at Evershine, μια ακόμα προσθήκη στη σειρά My Time, μετά το My Time at Portia και το My Time at Sandrock. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC, αλλά και για τον διάδοχο του Nintendo Switch. Στις 24 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η καμπάνια χρηματοδότησής του μέσω του Kickstarter.

Σε αντίθεση με το My Time at Portia και το My Time at Sandrock, όπου οι παίκτες είχαν τον ρόλο του δημιουργού και έπρεπε να φροντίσουν να λειτουργούν τα πάντα ομαλά στην πόλη, στο My Time at Evershine, θα έχουν τον ρόλο του κυβερνήτη. Ως η βασική προσωπικότητα της πόλης θα ξεκινήσετε από μια απλή κατασκήνωση, όμως το όραμά σας θα σας οδηγήσει στην δημιουργία ολόκληρης πόλης, γεμάτης ζωή. Με άλλους χαρακτήρες να διαχειρίζονται τις καθημερινές εργασίες, ως κυβερνήτης θα είστε πιο χαλαρός, έχοντας την άνεση να διαμορφώσετε το μέλλον και να ασχοληθείτε με τους κινδύνους που θα προκύψουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*