Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Metal Gear Solid 4 παραμένει playable μόνο στο PS3

*
Η Konami αναγνωρίζει ότι το Metal Gear Solid 4 συνεχίζει να είναι playable μόνο στο PlayStation 3, αν και έχουν περάσει 15 και πλέον χρόνια από την κυκλοφορία του.

Μιλώντας στο IGN, ο παραγωγός Noriaki Okamura είπε: “Σίγουρα είμαστε ενήμεροι για αυτή την κατάσταση με το MGS4. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο τη στιγμή αυτή με το Vol 1 να περιλαμβάνει τα MGS 1-3 τελεία τελεία τελεία… λογικά μπορείτε να ενώσετε τις τελείες!you can probably connect the dots!”.


“Τη στιγμή αυτή είμαστε προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον της σειράς. Οπότε, να μας συγχωρείστε, αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι προς το παρόν. Όμως μείνετε συντονισμένοι!".

Αναφορές στα Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid 5 και Metal Gear Solid: Peace Walker είχαν βρεθεί στα αρχεία του MGS Master Collection Volume 1. Όμως, με βάση τις δηλώσεις του Okamura, είμαστε ακόμα μακριά από το να δούμε το MGS 4 σε μοντέρνες πλατφόρμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*