Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το λανσάρισμα του Vampire Survivors για PS5 και PS4 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου (trailer)

H Poncle ανακοίνωσε πως οι εκδόσεις του Vampire Survivors για PlayStation 5 και PlayStation 4 θα κυκλοφορήσουν στις 29 Αυγούστου.

Το Vampire Survivors είναι ένα survival game με εξαιρετικά μινιμαλιστικό gameplay και διάφορα στοιχεία roguelite. Μέσα στον αφιλόξενο κόσμο της Poncle, θα πρέπει να επιβιώσετε μέσα στο απύθμενο σκοτάδι και να μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρυσό, πριν σας προλάβει ο Θάνατος.


Τα downloadable contents “Legacy of the Moonspell, “Tides of the Foscari”, “Emergency Meeting” και “Operating Guns” θα γίνουν διαθέσιμα με το λανσάρισμα των συγκεκριμένων εκδόσεων. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC (μέσω Steam και Microsoft Store, συσκευές iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*