Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Κουβέιτ απαγορεύει την κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 6, η Activision επιστρέφει χρήματα

*
Το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, αλλά όχι στο Κουβέιτ. Η Activision επιβεβαίωσε την εξέλιξη χωρίς να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία, αν και όποιος γνωρίζει λίγο τα της σύγχρονης ιστορίας του πλανήτη, μπορεί να τον φανταστεί.

Εκπρόσωπος της εταιρείας μίλησε στο IGN και δήλωσε πως το Call of Duty: Black Ops 6 δεν πήρε άδεια κυκλοφορίας στο Κουβέιτ και δεν θα είναι διαθέσιμο αυτήν την περίοδο στην περιοχή. Οι προ-παραγγελίες ακυρώθηκαν και τα χρήματα επιστράφηκαν σε όλους.


Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις με την εταιρεία θα συνεχιστούν με την ελπίδα κάποια στιγμή να διατεθεί εμπορικά ο τίτλος. Το Call of Duty: Black Ops 6 ασχολείται με τον Πόλεμο του Κόλπου που έλαβε χώρα στις αρχές των 90s και ο Σαντάμ Χουσείν του Ιράκ είχε δώσει εντολή για εισβολή στο Κουβέιτ, το οποίο και καταλήφθηκε σε δύο ημέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*