Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το καλύτερο Battlefield game βγαίνει offline τον Νοέμβριο

*
Η EA επιβεβαίωσε πως το -κατά κοινή ομολογία- καλύτερο Battlefield game της βγαίνει εκτός τον Νοέμβριο. Ο λόγος για το Battlefield 3, το οποίο θα αποσυρθεί από τα ράφια των ηλεκτρονικών καταστημάτων στις 31 Ιουλίου, μαζί με τα Battlefield 4 και Battlefield: Hardline.

Έπειτα, στις 7 Νοεμβρίου, οι online λειτουργίες και των τριών αυτών games θα βγουν offline για πάντα. Τα Battlefield 3 και Battlefield 4 θα παραμείνουν playable μόνο στο PC, ενώ το Battlefield: Hardline σε PC, PS4 και Xbox One. Το single player τμήμα των τίτλων δεν θα επηρεαστεί, αλλά σίγουρα η απώλεια του online είναι σημαντική.


Το Battlefield 3 κυκλοφόρησε το 2011 και τα πήγε καλά απέναντι στο Call of Duty: Modern Warfare 3. Το 2013 ακολούθησε το Battlefield 4, ενώ το 2016 εμφανίστηκε το Battlefield 1. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*