Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το horror fishing game Dredge έρχεται σε φορητές συσκευές εντός του 2024

*
Οι κάτοχοι φορητών συσκευών και των Mac σύντομα θα μπορούν να εξερευνήσουν το Dredge, το γνωστό δυσοίωνο fishing RPG από την Black Salt Games το οποίο ήταν υποψήφιο στα BAFTA Game Awards.

Τα νέα έρχονται από τον προγραμματιστή της Black Salt Games και σεναριογραφο Joel Mason ο οποίος σχολίασε ότι ήταν «μια τεράστια μέρα για τα παιδιά στα φόρουμ του Steam που έλεγαν ότι το Dredge μοιάζει με παιχνίδι για κινητά».


Ο developer είπε οι εκδόσεις του Dredge για Android και iOS "θα είναι premium αγορές ολόκληρου του παιχνιδιού" και θα υπάρξει demo για iOS και Mac.

Το Dredge προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο για προ-εγγραφή στις Android συσκευές. Σύμφωνα με τα λόγια του Joel Mason αυτό οφείλεται στο ότι η Google δεν πιστεύει ότι του ανήκουν τα δικαιώματα του δικού παιχνιδιού.

Αν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε ήδη να αναζητήσετε το παιχνίδι. Ωστόσο, μια προειδοποίηση: θα χρειαστεί να προσθέσετε το όνομα του προγραμματιστή για να βρεις το σωστό παιχνίδι . Το Dredge θα κυκλοφορήσει σε Android, iOS και Mac στις 18 Δεκεμβρίου.

Από την αρχική του κυκλοφορία το 2023, η ομάδα του Dredge έχει προσθέσει μερικά DLC στο βασικό παιχνίδι. Πιο πρόσφατα, κυκλοφόρησε το The Iron Ring σε όλες τις πλατφόρμες, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να επισκεφθούν ξανά τα κύρια νησιωτικά συμπλέγματα του Dredge, ενώ ψαρεύουν νέους τύπους ψαριών σε μικρά οικοσυστήματα που δημιουργούνται από λίμνες γλίτσας, οι οποίες έχουν αναδυθεί από ρωγμές που προκάλεσε το τρυπάνι της εξέδρας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είναι ξεκάθαρο από τις αναρτήσεις του Mason αν το DLC θα συμπεριληφθεί στο ντεμπούτο του Dredge για κινητά, αν και ανέφερε ότι πρόκειται για το «πλήρες παιχνίδι», οπότε ίσως να υπάρχει . 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*