Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Hitman 3 VR: Reloaded έρχεται το καλοκαίρι να προσφέρει εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (trailer)

Το Hitman 3 VR: Reloaded ανακοινώθηκε και έρχεται μέσα στο καλοκαίρι να προσφέρει κάτι ξεχωριστό σε επίπεδο VR. Το παιχνίδι αναμένεται για το Meta Quest 3 με υποστήριξη dual-wielding και cel-shaded art style και τιμή στα €27,99 (με 10% έκπτωση για όσους κάνουν προ-παραγγελία). Η εν λόγω έκδοση του τίτλου αναπτύσσεται από την βρετανική XR Games (που εδρεύει στο Leeds) και έχει εργαστεί προηγουμένως στα Zombieland: Headshot Fever, Jurassic World Aftermath και ForeVR Pool.

Μέσα στα βασικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ακόμη το interactive περιβάλλον που αντιδρά σε κάθε κίνηση, το ανανεωμένο user interface που έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του VR, το βελτιωμένο σύστημα κίνησης και τις αλλαγές στα γραφικά.


Υπενθυμίζεται ότι η βασική ομάδα των Hitman, η IO Interactive, έχει ανακοινώσει από το 2020 την κυκλοφορία του επίσημου James Bond game με την κωδική ονομασία Project 007, ενώ τον Φεβρουάριο αποκαλύφθηκε ότι φτιάχνει και ένα online fantasy RPG για τα PC και Xbox Series X/S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*