Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Heroes of Might and Magic: Olden Era αναβιώνει τη θρυλική σειρά video games (trailer)

Η Ubisoft και η Unfrozen ανακοίνωσαν το turn-based strategy game Heroes of Might and Magic: Olden Era για PC. Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Early Access μέσω Steam το δεύτερο τρίμηνο το 2025. Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει τους βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού και ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας που θα γίνει διαθέσιμη με τον πλήρη τίτλο. Η περίοδος Early Access θα διαρκέσει περίπου ένα έτος. Όταν λανσαριστεί η πλήρης έκδοση θα προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο, βελτιωμένους μηχανισμούς του gameplay, αναβαθμισμένα γραφικά και συνολικά, μια πιο βελτιστοποιημένη εμπειρία.

Το επικό campaign διαδραματίζεται στη μυστηριώδη ήπειρο Jadame, όπου αντίπαλες παρατάξεις πρέπει να συνάψουν εύθραυστες συμμαχίες για να αντιμετωπίσουν τη Hive, ένα τεράστιο σμήνος από εντομοειδή, που καθοδηγούνται από έναν δαίμονα ο οποίος έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει τον κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*