Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Gears of War: E-Day δεν θα καλύπτει μόνο μια μέρα της εισβολής των Locust

*
Το Gears of War: E-Day παρουσιάστηκε πρόσφατα και θέλει να προσφέρει μια αναλυτική ματιά στην εισβολή των Locust. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η δράση του δεν θα περιορίζεται σε μόλις μία ημέρα της ιστορίας του τίτλου, αλλά σε πολλές.

Ο creative director του τίτλου, Matt Searchy, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Summer Game Fest 2024 πως η ομάδα εστίασε σε όλη την εισβολή των Locust έτσι ώστε η ιστορία να χωρίζεται σε διάφορα σημεία και να περνάει την απλή ημέρα που ξεκίνησαν όλα: «Δεν θα είναι μια μέρα, θα είναι πολλές. Αλλά οι παίκτες θα ενωθούν με τους χαρακτήρες από την πρώτη στιγμή, θα ετοιμαστούν για όσα θα έρθουν και θα συνεργαστούν όσο διαρκεί η ιστορία και θα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα όσα περνούν και τα όσα περνάει ο πλανήτης».


Η The Coalition αποκάλυψε το επόμενο μέρος της σειράς στο Xbox Games Showcase και το νέο game θα εξερευνά τα γεγονότα της Emergence Day, όταν και οι Locust εμφανίστηκαν και εισέβαλλαν στον πλανήτη Sera, σκοτώνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους και ξεκινώντας τον Locust War. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*