Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To GameStop ακυρώνει τους clickbaiters για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

*
Η μεταφορά πληροφοριών αποτελεί μέρος της δημοσιογραφικής δουλειάς, αλλά να ψάχνουμε και λίγο τι και πως. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι "προφανές". Μόλις χθες, με αφορμή μια καταχώρηση του GameStop, πολλές ιστοσελίδες, εγχώριες αλλά και του εξωτερικού, έσπευσαν να "ενημερώσουν" ότι δήθεν μπορεί και να αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Η ημερομηνία που αναφερόταν ήταν η 17η Νοεμβρίου και συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ανοίγει κανείς το ημερολόγιό του και βλέπει πότε πέφτει. Λογικά είδαν πως πέφτει Κυριακή- δεν κυκλοφορούν παιχνίδια τις Κυριακές- αυτό όμως δεν τους πτόησε και το συνδύασαν με τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του original παιχνιδιού.

Τελικά, το GameStop αναγνώρισε το λάθος του και προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*