Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Football Manager απόκτησε για πρώτη φορά τα επίσημα δικαιώματα της Premier League (video)

*
Η Sports Interactive, δημιουργός του Football Manager, ανακοίνωσε ότι απόκτησε για τέσσερα χρόνια τα δικαιώματα της Premier League. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά, οι παίκτες του Football Manager θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν την ομάδα τους στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, έχοντας στη διάθεσή τους τις 20 ομάδες, τα εμβήματα, τις εμφανίσεις και τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2024/25, που θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

"Από την κυκλοφορία του Football Manager, πάντα θέλαμε να συνεργαστούμε με την Premier League και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα ότι επιτέλους το καταφέραμε", δήλωσε ο διευθυντής της Sports Interactive, Miles Jacobson.


"Η συνεργασία δεν αφορά μόνο τα τεράστια οφέλη εντός του παιχνιδιού που θα προσφέρθουν στους fans μας, αλλά και τις ευκαιρίες που μας παρέχονται να βοηθήσουμε με τα απίστευτα πράγματα που κάνουν η Premier League και οι σύλλογοι της εκτός γηπέδου. Αυτό περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή στην κοινότητα και φιλανθρωπική εργασία, δύο πράγματα για τα οποία είμαστε πολύ παθιασμένοι, καθώς και η ικανότητα να δουλεύουν με μερικούς από τους υπάρχοντες συνεργάτες τους".

"Είμαστε πολύ ευγνώμονες απέναναντι στην Premier League και στους άλλους συνεργάτες της στον χώρο μας που μας επέτρεψαν να αποκτήσουμε τις επίσημες άδειες του πιο επιτυχημένου εμπορικά πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο".

Ο εμπορικός διευθυντής της Premier League Will Brass πρόσθεσε: "Το Football Manager είναι ένα μεγάλο μέρος του αθλητικού τοπίου εδώ και δεκαετίες, το αγαπούν και το απολαμβάνουν εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Premier League θα προβληθεί ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι, βοηθώντας στην παροχή μιας βαθύτερης, πιο αυθεντικής εμπειρίας για οποιονδήποτε αναλαμβάνει την πρόκληση της διαχείρισης ενός συλλόγου της Premier League".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*