Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Football Manager 24 δεν θα ανανεωθεί με τα δεδομένα των διοργανώσεων της τρέχουσας σεζόν

*
Η Sports Interactive δηλώνει ότι παρά το γεγονός ότι το Football Manager 25 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος, δεν πρόκειται να προσθέσει τη νέα σεζόν των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στο Football Manager 24.

«Έχοντας καλύψει τώρα τις εργασίες που θα απαιτούνταν και παρά την καλή αρχική ανταπόκριση πολλών από τους δικαιοπαρόχους μας, δεν μπορούμε να προσθέσουμε τα assets που χρησιμοποιούμε στο FM25 στο FM24 χωρίς να τα δημιουργήσουμε εξ’ αρχής», δήλωσε η Sports Interactive.


"Το ίδιο ισχύει για τους πολλούς από τους κανονισμούς των διοργανώσεων, τις μεταφράσεις και τις αλλαγές στη βάση δεδομένων που δεν μπορούν να μεταφερθούν σε προηγούμενη έκδοση. Τα ενημερωμένα assets και τα δεδομένα θα απαιτούσαν και τα δύο τις απαραίτητες άδειες και δεν μπορούν να διαχωριστούν.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό εγχείρημα που θα αφαιρούσε κρίσιμους πόρους από το λανσάρισμα του FM25 στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, για την οποία απλά δεν μπορούμε να κάνουμε συμβιβασμούς».

Το FM25 αναμένεται το 2025 για PC, PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, iOS και Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*