Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επόμενο παιχνίδι της Surgent Studio θα είναι ένα Afrofuturist gothic-horror RPG

*
Το επόμενο παιχνίδι της Surgent Studio, μετά το φετινό Tales of Kenzera: Zau, θα είναι Afrofuturist gothic-horror RPG.

Προς το παρόν γνωστό ως Project Uso (η λέξη στα Swahili για το “Πρόσωπο”), το παιχνίδι θα είναι συνέχεια του κόσμου του Tales of Kenzera. Θα εξερευνήσει θέματα ταυτότητας και θα είναι εμπνευσμένο από την γέννηση της κόρης του δημιουργού Abubakar Salim. Ο Salim είναι ευρύτερα γνωστός ως ο voice actor του Bayek από το Assassin’s Creed Origins.


Η ανακοίνωση του Project Uso ακολουθεί μια δύσκολη περίοδο για την Surgent Studio, με το προσωπικό να αντιμετωπίζει απολύσεις και ρατσιστικές προσβολές στο διαδίκτυο.

Οι παίχτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός vampiric android, γνωστού ως The Solost, το οποίο είναι κατασκευασμένο για να φιλοξενεί τα πνεύματα των νεκρών. Ένα από τα πνεύματα μέσα στο android, η ψυχή του Eshu, του θεού του χάους, συνεχίζει την επιρροή των Bantu Tales από το προηγούμενο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου, οι παίχτες θα έχουν όχι μόνο τις δυνάμεις ενός android, αλλά και ενός θεού. Η διχασμένη προσωπικότητα θα παίξει ρόλο στο RPG Crucible system του παιχνιδιού, όπου οι παίχτες θα ρίχνουν ζάρι για τον έλεγχο του σώματος και του μυαλού του χαρακτήρα.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, καθώς η Surgent Studio αναζητά χρηματοδότηση. Την περασμένη βδομάδα, μια δήλωση από το studio εξήγησε ότι το τμήμα video games βρίσκεται πλέον “σε παύση εργασιών”, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι θέσεις εργασίας κινδυνεύουν μέχρι να βρεθεί χρηματοδότηση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*