Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επόμενο παιχνίδι James Bond θα εστιάσει στα πρώτα χρόνια του πράκτορα 007 και θα λανσάρει μια νέα τριλογία

*
To 2020 η IO Interactive αποκάλυψε πως αναπτύσσει το Project 007, το πρώτο παιχνίδι James Bond για κονσόλες μετά το 007 Legends που κυκλοφόρησε το 2012. Η εταιρία πλέον φανέρωσε τα πλάνα της για το παιχνίδι και ελπίζει πως μια τριλογία θα γεννηθεί στο σύμπαν του γνωστού πράκτορα.

Μιλώντας στο IGN ο CEO της ΙΟ Interactive Hakan Abrak αποκάλυψε πως το project δεν βασίζεται σε κάποια από της ταινίες αλλά η εταιρία έχει την ελευθερία να δημιουργήσει τη δική της έκδοση για το πράκτορα 007. "Αυτό που μας συναρπάζει περισσότερο είναι πως δημιουργούμε την δική μας ιστορία, οπότε δεν ακολουθούμε κάποια από τις ταινίες. Είναι μια νέα εντελώς ιστορία και ελπίζουμε να γίνει τριλογία. Ο Bond μας έχει δημιουργηθεί για τους gamers". Τέλος, ο Abrak δεν ανέφερε περισσότερες πληροφορίες για το project παρά μόνο ότι η παραγωγή του πάει πάρα πολύ καλά.

Το Project 007 δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*