Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το DLC του Black Myth: Wukong ίσως λανσαριστεί στις αρχές του 2025

*
Σύμφωνα με τον αναλυτή της βιομηχανίας Daniel Camilo, η Game Science σκοπεύει να λανσάρει το expansion του Black Myth: Wukong στις 29 Ιανουαρίου του 2025, ημέρα που ξεκινάει το νέο κινεζικό έτος.

Ο ίδιος πληροφορήθηκε από έμπιστες πηγές πως το DLC θα κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του Ιανουαρίου ή λίγο αργότερα και όπως είπε σε ανάρτηση στο Χ “δεν χρειάζεται να πούμε πως τα πλάνα ενδέχεται να αλλάξουνε”. Το μόνο σίγουρο είναι πως το expansion βρίσκεται υπό ανάπτυξη.


Το Black Myth: Wukong φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα 800 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις έως σήμερα, με προϋπολογισμό ανάπτυξης τα 70 εκατομμύρια δολάρια. Υπό αυτή την έννοια πρόκειται για ένα από τα ταχύτερα σε πωλήσεις παιχνίδια όλων των εποχών, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη franchises όπως το Call of Duty και το Grand Theft Auto. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*