Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το δημοφιλές Aptoide έρχεται και σε iOS αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση

*
Το Aptoide, η δημοφιλής εναλλακτική του Google Play για συσκευές Android θα λανσάρει ένα third-party iOS app store για τους χρήστες των συσκευών της Apple που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών, με πρόσβαση που παρέχεται αποκλειστικά μέσω πρόσκλησης. Η Aptoide λέει πως έχει μια λίστα αναμονής με περισσότερες από 20.000 εγγραφές και σχεδιάζει να προσφέρει καθημερινά 500 με 1.000 κωδικούς πρόσβασης, έχοντας ως σκοπό να πραγματοποιήσει ένα ελεγχόμενο λανσάρισμα προκειμένου να της επιτραπεί να παρακολουθεί το feedback των χρηστών.

Αρχικά θα προσφέρει επτά παιχνίδια, όπως το Solitaire, το Charades και Mahjong, όμως σταδιακά θα φιλοξενεί όλο και περισσότερα. Ήδη πάνω από 100 developers έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και τη στιγμή αυτή εξετάζονται 30 και πλέον προτάσεις. Σε αντίθεση με άλλα app marketplaces, αυτό της Aptoide για το iOS θα επικεντρωθεί για την ώρα σε video games. Στο μέλλον θα επεκταθεί με νέο περιεχόμενο και υπηρεσίες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*