Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το cloud streaming μέσω Xbox Game Pass Ultimate έρχεται σε συσκευές Amazon Fire TV

*
Η συνεργασία ανάμεσα σε Xbox και Amazon φέρνει το Game Pass Ultimate streaming σε συσκευές Amazon Fire TV. Μέσω μιας ανακοίνωση στο Xbox Wire, έγινε γνωστό ότι σύντομα οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate σε 25 χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τη εφαρμογή του Xbox σε συσκευές Fire TV Stick 4K και Fire TV Stick 4K Max. Για να παίξουν θα χρειαστούν ένα ασύρματο χειριστήριο με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth και δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά την αποκλειστική χρήση ενός Xbox controller, μιας και είναι δυνατό να συνδεθεί ακόμα και ένα DualShock 4 ή ένα DualSense.

Οι παίκτες θα πρέπει να κατεβάσουν και να ξεκινήσουν τη εφαρμογή του Xbox από τη συσκευή Fire TV, να κάνουν Microsoft με τον λογαριασμό τους στη Microsoft, να εγγραφούν στο Xbox Game Pass Ultimate (αν δεν το έχουν ήδη κάνει) και τέλος να συνδέσουν το controller. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*