Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: Black Ops 6 ίσως καταφέρει να προσελκύσει 2,5 έως 4 εκατομμύρια νέους χρήστες στο Game Pass

*
Αναλυτές της βιομηχανίας εικάζουν πως ο ερχομός του Call of Duty: Black Ops 6 θα φέρει εκατομμύρια νέους συνδρομητές στο Game Pass.

Σύμφωνα με τον Piers Harding-Rolls, επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης της Ampere, η κυκλοφορία του νέου Call of Duty θα οδηγήσει σε αύξηση 10% των συνδρομών Game Pass Ultimate, δηλαδή σε περίπου 2,5 εκατομμύρια νέες εγγραφές. Βέβαια, κάποιοι δεν θα είναι νέοι στο Game Pass αλλά αντιθέτως θα αναβαθμίσουν το Game Pass Core η το Game Pass Standard προκειμένου να παίξουν τον τίτλο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.


Στον αντίποδα οι αυξήσεις των συνδρομών θα λιγοστέψουν τις πωλήσεις του παιχνιδιού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι χρήστες δεν θα προβούν σε microtransactions.

Το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 και PC (μέσω Microsoft Store, Battle.net και Steam) και θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass Ultimate από το λανσάρισμα του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*