Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Black Myth: Wukong έγινε αφορμή για να στήσουν νέο πάρτι οι scalpers του PS5 στην Κίνα

*
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον της κινεζικής αγοράς για το Black Myth: Wukong είναι τέτοιο που το PlayStation 5 έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα ράφια των καταστημάτων. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αναλυτής Daniel Camilo, η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών της χώρας, η Huaqiangbei έχει μεγάλη δυσκολία να ικανοποιήσει τη ζήτηση. Προσθέτει πως επανέρχεται το scalping και οι μεταπωλήσεις της κονσόλας, κάτι που ήταν συνηθισμένο στα δύο πρώτα χρόνια μετά το λανσάρισμά της.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη Game Science, βασίζεται στην κινεζική νουβέλα Journey to the West και κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη για PC και PS5. Μέσα σε λίγες ώρες από το λανσάρισμά του προσέλκυσε περισσότερους από 1,44 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Αχ, δεν μπορώ με τέτοιες χαζομάρες...
      Να μην είναι ηλίθιοι για μια ακόμα φορά (το έζησαν το έργο εξάλλου) και να περιμένουν ως λογικοί άνθρωποι να έχουν τα καταστήματα και πάλι PS5 στα ράφια τους!

      Έλεος δηλαδή, όχι και για το μαϊμουδομούρη να πάθουν υστερία. Ρε, σοβαρευτείτε!!

*