Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Black Myth: Wukong απέκτησε θέση μεταξύ των κορυφαίων single player games του Steam με το λανσάρισμά του

*
Το action RPG Black Myth: Wukong για PC σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα σε λίγες ώρες μετά το λανσάρισμά του και έγινε ένα από τα παιχνίδια του Steam με τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες όλων των εποχών.

Ο τίτλος αναπτύχθηκε από τη Game Science, βασίζεται στην κινεζική νουβέλα Journey to the West και είναι άμεσα διαθέσιμος για PC και PS5.


Μέσα σε ελάχιστες ώρες από την κυκλοφορία του προσέλκυσε 1,44 εκ. ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, σύμφωνα με τα Steam Charts, κάτι που σημαίνει πως είναι ο τέταρτος πιο επιτυχημένος τίτλος της πλατφόρμας από πλευράς ταυτόχρονων παικτών.

Επίσης είναι πιο ψηλά από άλλα επιτυχημένα single player games, όπως το Cyberpunk 2077, το Elden Ring, το Hogwarts Legacy και το Baldur’s Gate. Μόνο το Counter-Strike 2 (1,81 εκ.), το Palworld (2,1εκ.) και το PUBG: Battlegrounds (3,25 εκ.) έχουν καλύτερα ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*