Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assassin's Creed Invictus φαίνεται ότι θα μοιάζει με το Fall Guys

*
Το Assassin's Creed Invictus είναι ένα από τα πολλά projects που ετοιμάζει η Ubisoft και σχετίζονται με τη δημοφιλή σειρά video games. Και ενώ πολλοί έχουν τη απορία τι ακριβώς θα είναι αυτό το νέο παιχνίδι, νέες εικασίες υποστηρίζουν ότι το Assassin’s Creed Invictus θα μοιάζει με το Fall Guys και οι παίκτες θα συναγωνίζονται σε πολλούς γύρους παιχνιδιών.

Αυτά τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν έναν team deathmatch, δωρεάν για όλους και έναν «αγώνα ταχύτητας» όπου πρέπει να μετακινείστε σε φωτεινά σημεία διάσπαρτα στον χάρτη». Καθώς προχωράτε στους γύρους, θα μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές δυνάμεις για να δημιουργήσετε ένα build για χρήση στο παιχνίδι. Όλο το gameplay θα είναι σε στυλ arcade με ακόμη και στοιχεία όπως μια ασπίδα φυσαλίδων παρόμοια με του Super Smash Bros.


Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια αρκετά μακρινή κάμερα και χάρτες που είναι επιλεγμένες περιοχές από παλαιότερα παιχνίδια Assassin's Creed. Τέλος, υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένοι χαρακτήρες μέχρι στιγμής: ο Cesare Borgia και ο Ezio και σε κάθε match θα μετέχουν ταυτόχρονα μέχρι 16 παίκτες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*