Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Amanda the Adventurer 2 κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου (trailer)

Το horror sequel Amanda the Adventurer 2 θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 22 Οκτωβρίου στην τιμή των €9,75, όπως ανακοίνωσαν η DreadXP και η MANGLEDmaw Games.

Στο Amanda the Adventurer 2, η ιστορία ακολουθεί τη Riley Park, η οποία, αφού ανακάλυψε τι περιείχαν οι μυστηριώδεις κασέτες στη σοφίτα τους, ταξιδεύει στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Kensdale για να ερευνήσει περαιτέρω. Όταν φτάνουν, τους υποδέχεται μια μασκοφόρος φιγούρα που ισχυρίζεται ότι γνώριζε τη θεία τους, Kate, πριν αυτή πεθάνει, και χρειάζεται τη βοήθειά τους για να βρει κάτι που η θεία Kate είχε αφήσει στη βιβλιοθήκη. Παράλληλα, προειδοποιούν για μια ισχυρή οντότητα που φαίνεται να έλκεται από τις κασέτες.


Εν τω μεταξύ, η Amanda είναι πλέον ενήμερη για την παρουσία της Riley και κάνει τα πάντα για να βρει έναν τρόπο να απελευθερωθεί. Τα ρίσκα είναι τώρα υψηλότερα από ποτέ, καθώς δεν είναι μόνο η Amanda που ψάχνει τη Riley...

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*