Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 61% των Αμερικανών ασχολείται με video games μια ώρα την εβδομάδα

*
Περισσότεροι από 190 εκατομμύρια άνθρωποι στις Η.Π.Α. αχολήθηκαν με video games για τουλάχιστον μια ώρα κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα το 2023, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Entertainment Software Association. Η έρευνα Essential Facts About the Video Game Industry 2024 που πραγματοποιήθηκε μέσω του YouGov, περιλαμβάνει δεδομένα από 5.000 καταναλωτές.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτευαι ότι η μέση ηλικία του Αμερικανού gamer είναι 36 ετών και ο μέσος ενήλικας είναι gamer επί δύο δεκαετίες. Το 53% απάντησαν ότι είναι άνδρες και το 46% γυναίκες. Τα αντίστοιχα ποσοστά για το 2022 ήταν πολύ κοντά, δηλαδή 52% και 48%. Το 38% ήταν "έγχρωμοι", ποσοστά που αυξήθηκε κατά 33% από έτος σε έτος.


Επίσης, το 56% των ηλικίας 18 και άνω δήλωσαν πως παίζουν τακτικά, όμως το υψηλότερο ποσοστό (79%) συγκεντρώνεται στις ηλικίες 5 ως 10 ετών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*