Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 46% των κατόχων PlayStation και Nintendo στις Η.Π.Α. θα ενδιαφέρονταν για το Xbox Game Pass αν πρόσφερε τίτλους της Activision Blizzard

*
Σχεδόν οι μισοί από τους κατόχους συστημάτων PlayStation και Nintendo στις Η.Π.Α., πιο συγκεκριμένα το 46%, δηλώνουν ότι θα σκέφτονταν σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνουν συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass, σε περίπτωση που σε αυτή προστεθούν μεγάλοι τίτλοι της Activision Blizzard titles. Αυτό προέκυψε έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε τον Ιανουάριο η ιστοσελίδα YouGov, στην οποία μετείχαν 1.200 ενήλικες από τις Η.Π.Α. και άλλοι τόσοι από τη Μ. Βρετανία. Επιπλέον η προσθήκη παιχνιδών της Activision στο Xbox Game Pass, θα αποτελούσε δέλεαρ για το 43% των κατόχων κονσολών Xbox, το 42% των PC gamers και το 27% όσων παίζουν σε smartphones.

Αντίσοιχα, στη Μ. Βρετανία το 48% των κατόχων Xbox θα αντιδρούσε θετικά στο ενδεχόμενο προσθήκης τίτλων της Activision στο Game Pass και κάτι ανάλογο θα έκανε το 29% όσων έχουν στην κατοχή τους PlayStation, το 26% των κατόχων Nintendo και PC αλλά και το 20% των smartphone gamers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*