Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τμήμα game preservation δημιούργησε το PlayStation

*
Το PlayStation δημιούργησε μια νέα ομάδα που θα ασχοληθεί με το λεγόμενο "game preservation", όπως αναφέρει υπάλληλος που προσλήφθηκε πρόσφατα. Ο Garrett Fredley που το προηγούμενο διάστημα είχε εργαστεί ως build engineer για την καναδική mobile developer Kabam, εργάζεται πλέον ως senior build engineer του PlayStation. Έχοντας ως σκοπό να γιορτάσει τη νέα του θέση, ο Fredley δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter και το LinkedIn, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που αποτελεί μέλος της ομάδας "preservation".

"Σήμερα είναι η πρώτη μου ημέρα ως senior build engineer για το PlayStation και είμαι ένας από τους πρώτους που προσλήφθηκαν για την ομάδα Preservation", έγραψε ο Fredley.


"To game preservation ήταν το πρώτο όνειρο της καριέρας μου. Ήταν το πρώτο μου βήμα στον κόσμο του software engineering/ dev ops, σε έναν κόσμο που λίγοι γνωρίζουν. Τότε ήμουν πρωτάρης και προσπαθούσα να προσφέρω ό,τι ήταν δυνατό, παρά την απειρία μου. Τώρα επιστρέφω και δεν είμαι πρωτάρης, όπως τότε".

"Ευχαριστώ τον [global head of QA] Mike Bishop και την ομάδα του, που με πρόσθεσαν σε αυτή την περιπέτεια. Πάμε να εξασφαλίσουμε ότι η ιστορία της βιομηχανίας μας δεν θα ξεχαστεί".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*