Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι λες τώρα- Εκατοντάδες παίκτες ασχολούνται ήδη με το Call of Duty: Black Ops 6

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider Gaming, εκατοντάδες είναι αυτοί που ασχολούνται ήδη με το Call of Duty: Black Ops 6, πολλές εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Όταν ξεκίνησαν οι διαρροές, υπήρχε η πεποίθηση πως ελάχιστοι είχαν αποκτήσει πρόσβαση, φαίνεται όμως ότι ο αριθμός τους έχει αυξηθεί σε εκατοντάδες. Υποστηρίζεται ότι παίζουν σε «μπρικαρισμένα» PlayStation 4 έχοντας στη διάθεσή τους την έκδοση beta που θα «ενεργοποιηθεί» στα τέλη Αυγούστου. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι αντίπαλοι δεν είναι απλά bots, αλλά έχουν δημιουργηθεί ολόκληρα lobbies παικτών οι οποίοι μάχονται μεταξύ τους.

Από τη μια το Call of Duty γίνεται συνεχώς αντικείμενο έντονης κριτικής από πολύ κόσμο, από την άλλη οι πωλήσεις του και το ενδιαφέρον που δείχνει το κοινό, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, είναι στοιχεία που προκαλούν σύγχυση.


Το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2024, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*