Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Witcher 4: Μπαίνει σύντομα σε φάση παραγωγής

*
Το The Witcher 4, το παιχνίδι που ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή στην CD Projekt RED με την κωδική ονομασία Polaris, μπαίνει σύντομα σε φάση παραγωγής, αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία το pre-production του. Η πολωνική ομάδα ανέφερε σε μία ανακοίνωση για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου μισού της χρονιάς πως το παιχνίδι τελειώνει το κομμάτι του pre-production και πως «η ανάπτυξη του Polaris προχωράει σε φουλ ρυθμούς».

Ο CEO του studio, Michal Nowakowski, ανέφερε πως «η φάση με τα projects μας είναι ιδιαίτερα σταθερή και προχωρούν όλα με γοργά βήματα. Η ομάδα του Polaris διατηρείται σε πολύ σωστή φάση και θα μπει σε φάση παραγωγής σύντομα, ενώ η ομάδα μας στη Βοστώνη έχει βάλει τις βάσεις για το Project Orion, ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Cyberpunk».


Τα δύο τρίτα της CD Projekt RED εργάζεται αυτή τη στιγμή στο Polaris. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*