Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Lightless World: Μια νέα ελληνική παραγωγή κάνει την εμφάνιση της (trailer)

Η ελληνική ομάδα παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών, The3rd.One, είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο με το The Lightless World. Το δίδυμο των Γιάννη Ζιάκα και Θωμά Σφέτσιου προετοιμάζεται για την κυκλοφορία ενός horror RPG περιπέτειας όπου οι παίκτες μπαίνουν στον ρόλο των «κακών» σε έναν σκοτεινό και μυστηριώδη κόσμο.

Πάρτε μια πρώτη τάξεως γεύση από την νέα ελληνική επερχόμενη προσπάθεια, με το Gameplay Trailer που κυκλοφόρησε:


To The Lightless World προ(σ)καλεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι γεμάτο από απρόβλεπτες μάχες απέναντι σε ισχυρούς δαίμονες και μυστηριώδεις υπάρξεις. Κάθε στάδιο του παιχνιδιού είναι εμπλουτισμένο με μοναδικά οπτικά και ηχητικά εφέ για την καλύτερη δυνατή εμπειρία από το πεδίο της μάχης!

Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να προσαρμόσουν τα χαρακτηριστικά των ηρώων τους με βάση τις δικές τους προτιμήσεις και τις ανάγκες της εκάστοτε μάχης. Η χρήση της σωστής στρατηγικής αποτελεί κομβικό σημείο στο The Lightless World για την εκπλήρωση όλων των αποστολών.

Κατά τη διάρκεια αυτών, θα χρειαστεί επίσης να λύσουν περίπλοκους γρίφους και να ανταποκριθούν στις διάφορες απρόβλεπτες προκλήσεις που θα συναντήσουν στον δρόμο τους!

Το The Lightless World ετοιμάζεται για την Early Access κυκλοφορία του στο Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*