Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Forever Winter: Στις 24 Σεπτεμβρίου θα λανσαριστεί ή έκδοση Early Access (trailer)

Το cooperative tactical survival horror third-person shooter The Forever Winter θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Early Access για PC (Steam) στις 24 Σεπτεμβρίου 2024, όπως ανακοίνωσε η Fun Dog Studios. Σε αυτή τη φάση θα περιλαμβάνει αρχικά τέσσερις ολοκληρωμένους χάρτες και έναν υπό επεξεργασία, όπως επίσης πέντε χαρακτήρες, ο καθένας με τον δικό του εξοπλισμό και στυλ παιχνιδιού. Όσο περνάει ο καιρός θα προστίθεται περιεχόμενο.

Στο The Forever Winter, ο παίκτης είναι ένας επιζών, που οδηγεί μια κοινότητα ομοϊδεατών του οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να μείνουν μόνοι. Δυστυχώς, φατρίες που ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη, όπως η Ευρώπη και η Ευρασία, ελέγχουν όλους τους υπάρχοντες πόρους του κόσμου και βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο μεταξύ τους για να εξασφαλίσουν περισσότερους. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης πρέπει να περιηγηθεί σε αυτά τα πεδία μάχης για να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να επιβιώσουν οι κοινότητές του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*