Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The First Descendant: Η ομάδα ανάπτυξης θα αλλάξει τα εικονίδια, μετά τις «κατηγορίες» για αντιγραφή του Destiny 2

*
Η Nexon ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο shooter The First Descendant, λίγες ημέρες μετά τις «κατηγορίες» περί αντιγραφής του Destiny 2. Στις αρχές τις εβδομάδας, ο αρθρογράφος του Forbes, Paul Tassi συγκέντρωσε μια σειρά από εικονίδια του looter shooter της Nexon και τα σύγκρινε με αυτά του Destiny 2. Όπως φαίνεται και από την εικόνα που δημοσίευσε ο Tassi, όντως υπάρχουν ομοιότητες.

Σύμφωνα με τον IGN, κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα προέκυψε από μια βάση δεδομένων με εικονίδια, την Iconduck, που περιλαμβάνει ένα Icons set του Destiny, το οποίο κατά λάθος έχει χαρακτηριστεί ως open source. Σε δήλωσή της στο IGN, η Nexon παραδέχτηκε πως άντλησε έμπνευση από το Destiny 2 και υπόσχεται να προχωρήσει σε αλλαγές.


“Το The First Descendant, ως ένα looter shooter game, αναπτύχθηκε με βαθιά αγάπη και σεβασμό για άλλα παιχνίδια του είδους. Το Destiny 2, ως ένα παγκοσμίου φήμης shooter game, χαίρει θαυμασμού και εκτίμησης από την ομάδα, και έχει χρησιμεύσει ως έμπνευση κατά τη διαδικασία ανάπτυξης”.

“Λάβαμε σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες που εκφράστηκαν και αποφασίσαμε να κάνουμε προσαρμογές για να διασφαλίσουμε ότι οι εικόνες που μπορεί να φαίνονται παρόμοιες αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα τη μοναδική ταυτότητα του παιχνιδιού μας. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους looter shooter”, σημειώνει η Nexon. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*